Witaj na forum miłośników alkoholi i innych wyrobów domowych! Uwielbiasz wino, piwko, bimberek, nalewki i mód pitny a może domowe wędliny, chleb i przetwory? W takim razie zapraszamy do dyskusji na wszelkie tematy związane z domowym wytwórstwem!

Sery, jogurty i twarożki domowe, serowarstwo mniej i bardziej fachowe, metody wytwarzania serów, sprzęt i techniki, porady, wskazówki, pytania
Wątki: 4Strona 1 z 1
Wątki Odpowiedzi Wyświetlone Ostatni post
Mleko do serów góralskich (bundz, bryndza)
przez mobydick » 18 lut 2017, o 15:46
2
3371
Ostatni post przez mobydick Zobacz najnowszy post
5 mar 2017, o 15:14
Sery topiące się po podgrzaniu - mozarella, gouda, cheddar
przez Raskolnikow » 4 lut 2017, o 10:59
1
1378
Ostatni post przez mobydick Zobacz najnowszy post
18 lut 2017, o 15:54
Domowy ser typu korycinskiego
przez Raskolnikow » 12 lis 2016, o 22:18
3
2047
Ostatni post przez mobydick Zobacz najnowszy post
10 gru 2016, o 11:42
Łatwe domowe sery - przykłady
przez Raskolnikow » 16 lis 2016, o 17:19
2
1627
Ostatni post przez bogdan Zobacz najnowszy post
19 lis 2016, o 15:10
Wątki: 4Strona 1 z 1

Zaloguj

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Twoje uprawnienia w tym dziale

Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron