Witaj na forum miłośników alkoholi i innych wyrobów domowych! Uwielbiasz wino, piwko, bimberek, nalewki i mód pitny a może domowe wędliny, chleb i przetwory? W takim razie zapraszamy do dyskusji na wszelkie tematy związane z domowym wytwórstwem!

Sprawdzone techniki na dobry zacier i nastaw, jak wykonać zacier, by końcowy efekt był zgodny z oczekiwaniami? W czym i jak nastawiać?
Posty: 1 Strona 1 z 1
Postprzez dlugii7 » 6 sie 2019, o 22:53
Cześć.
Zaczynam przygodę z psoceniem.
Czy możecie polecić jakiś przepis na nastaw do destylatora typu po still, żeby może jeszcze zachować jakiś ciekawy posmak?
Posty: 1 Strona 1 z 1

Zaloguj

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron