Witaj na forum miłośników alkoholi i innych wyrobów domowych! Uwielbiasz wino, piwko, bimberek, nalewki i mód pitny a może domowe wędliny, chleb i przetwory? W takim razie zapraszamy do dyskusji na wszelkie tematy związane z domowym wytwórstwem!

Miody pitne. Wykonanie, przechowywanie, spożywanie. Wszystko na temat klasycznego polskiego trunku
Posty: 1 Strona 1 z 1
Postprzez Grzegorz P » 20 mar 2019, o 16:03
Witam fachowcow,

ponad dwa lata temu zrobilem dwojniaka 34 L z miodu gryczanego. Wczoraj zlalem go po raz trzeci i jest mocno gesty i ma nadal grudki miodu. Co Robic? Podgrzac? Zrestartowac? POMOCY
Posty: 1 Strona 1 z 1

Zaloguj

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości