Witaj na forum miłośników alkoholi i innych wyrobów domowych! Uwielbiasz wino, piwko, bimberek, nalewki i mód pitny a może domowe wędliny, chleb i przetwory? W takim razie zapraszamy do dyskusji na wszelkie tematy związane z domowym wytwórstwem!

Miody pitne. Wykonanie, przechowywanie, spożywanie. Wszystko na temat klasycznego polskiego trunku
Posty: 1 Strona 1 z 1
Postprzez Todeo » 12 wrz 2019, o 17:01
Witam, Chciałbym zrobic swoj pierwszy miod pitny. Jeden naturalny drugi korzenny - przepis na litewski miod pitny tj z kwiatami czarnego bzu i owocami jałowca.
W zielarskim dostalem jedynie te przyprawy w formie ziol do zaparzania firmy Kawon. Czy sie nadadza do wywaru? Czy szukac gdzie indziej?

Tu link do produktu:
http://kawon.com.pl/oferta/ziola-sypkie ... u-czarnego

Pozdrawiam
Posty: 1 Strona 1 z 1

Zaloguj

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron