Witaj na forum miłośników alkoholi i innych wyrobów domowych! Uwielbiasz wino, piwko, bimberek, nalewki i mód pitny a może domowe wędliny, chleb i przetwory? W takim razie zapraszamy do dyskusji na wszelkie tematy związane z domowym wytwórstwem!

Jesteś nowy na forum? Napisz kilka słów o sobie i przywitaj się z naszą społecznością
Posty: 1 Strona 1 z 1
Postprzez mariobir » 1 gru 2019, o 15:17
Nie jestem doświadczonym winiarzem i bardzo chętnie posłucham kogoś kto ma w tym większe doświadczenie a chodzi mi o wstępne uaktywnienie drożdży do nastawu wina na dziesięć paczek drożdży min.fermiwin 7013,enartiz tylko jedna paczka była aktywna gdzie wszystko robiłem zgodnie z instrukcją i mam pytanie czy wam też takie coś się zdarza czy może trzeba to robić inaczej , nadmienie że drożdże nie były przeterminowane.
Posty: 1 Strona 1 z 1

Zaloguj

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron